Přejít k hlavnímu obsahu
Tipy redakce „Můj tým je důvodem, proč Papilio získalo od Gault&Millau čtyři čepice,“ říká šéfkuchař Jan Knedla, který pracoval i u Robuchona Restaurace Papilio je degustační, na výběr je 6, 8 a 10 chodů
3/6

„Můj tým je důvodem, proč Papilio získalo od Gault&Millau čtyři čepice,“ říká šéfkuchař Jan Knedla, který pracoval i u Robuchona>

Zpátky do článku „Můj tým je důvodem, proč Papilio získalo od Gault&Millau čtyři čepice,“ říká šéfkuchař Jan Knedla, který pracoval i u Robuchona
Restaurace Papilio je degustační, na výběr je 6, 8 a 10 chodů

Restaurace Papilio je degustační, na výběr je 6, 8 a 10 chodů

Se svolením Jana Knedly (Papilio)